Пепа се запознава со кралицата

Пепа се запознава со кралицата

Цена
ден 90.00
Цена со попуст
ден 90.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Хип, хип, ура! Кралицата ќе ја награди Госпоѓица Зајчица со посебен медал за нејзината работливост. Што ќе се случи кога Пепа и нејзините пријатели ќе одат во палатата да се сретнат со Нејзиното Височество?