Педесет нијанси ослободени

Педесет нијанси ослободени

Цена
ден 630.00
Цена со попуст
ден 630.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Романтична и незауздана. Ова е серија што ќе ве опседнува, поседува и засекогаш ќе се врзе за вас. Тој ден кога Анастасија Стил го запозна Кристијан Греј пламна љубовната искра што засекогаш им го смени животот. Кристијановите единствени сексуални интересирања прво ја вчудовидоа Ана, потоа ја заинтересираа и на крајот сосема ја одбија. Кристијан е подготвен на секаква жртва само да ја задржи. Заедно би можеле да имаат се - љубов, страст, богатство и безброј можности за заедничка иднина. Но, Ана знае дека е тешко да се сака господинот Педесет нијанси и дека ќе мора да се приспособи на неговиот животен стил, а притоа да не го загуби идентитетот. И токму кога се чини дека заедно можат да пребродат се, злобата и судбината се здружуваат и ги оживуваат Анините најдлабоки стравови. Возбудливото финале на приказната што целиот свет ја очекуваше со нетрпение. Разберете колкава е силата на љубовта.