Патот што го одбрав

Патот што го одбрав

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Добитник на Романијада 2019 година е ракописот „ПАТОТ ШТО ГО ОДбРАВ“ на младата и талентирана Ангела Пенова

Роман за љубовта, за справувањето со модерните психолошки состојби и храброста отворено да се зборува за тоа.