Патот на супериорниот маж

Патот на супериорниот маж

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Смела, предизвикувачка и многу длабока книга.

Патот на супериорниот маж од Дејвид Деида, светски познат гуру за личен развој и духовна сексуалност, е практичен водич за живеење машки живот со интегритет, автентичност и слобода, во сите области од животот – кариера, хоби, пријателство, интимност, љубов, секс.

Преведен на над 20 јазици, овој бестселер на Деида е длабок и возбудлив водич за патот на самоуверениот маж кој е подготвен да се усовршува надминувајќи ги пречките и да си поставува нови цели живеејќи во хармонија со себе и со светот. А среќната врска со саканата жена е многу значаен дел од тој пат. Ефикасните, несекојдневни и на многу начини револуционерни совети и телесни практики од Деида се однесуваат на сите аспекти на заедничкиот живот: од решавање на секојдневните прашања до способноста да се дава и да се прима највисоко задоволство во сексот.

„Патот на супериорниот маж поставува предизвик пред сите мажи да ја исполнат својата вистинска цел и да бидат автентично мажествени. Искористете ја можноста со оваа книга во раката.“

Тони Робинс

„Оваа книга ќе навреди и разгневи некои луѓе, ќе инспирира и тестира други, но ќе ги предизвика буквално сите...“

Кен Вилбер