Патот кон величественоста - Робин Шарма

Патот кон величественоста - Робин Шарма

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Дали сте веќе уморни од играњето на мало? Чувствувате дека можете многу повеќе? Дали сте подготвени да станете спектакуларно успешни, толку ефикасни што ќе ги оставате луѓето без здив, исполнети со задоволство, а вашата работа и животот да го достигнат нивото на величественост?

Доколку е така, оваа книга е напишана токму за вас. Жестока, инспиративна, провокативна и полна со големи идеи што ќе ве одведат до животот кон кој се стремите, и тоа побргу отколку што сте очекувале. Патот кон величественоста е една од ретките книги што навистина имаат моќ да ги ослободат вашите потенцијали и да го разбудат најдоброто во вас.

Робин Шарма, современ светски гуру и човек чии идеи со воодушевување ги прифаќаат водечки компании, претприемачи, рок-ѕвезди, па дури и кралски семејства, ви ја претставува потврдената формула што ќе ви помогне да го достигнете врвот на своите потенцијали.

Направете голем скок уште денес и научете дека сè што правите може да стане уште подобро. Патот кон величественоста ќе ви покаже како да остварите незамисливи резултати во сите важни делови на својот живот, истовремено уживајќи во своето животно патување.

„Книгите на Робин Шарма им помагаат на милиони луѓе во светот да живеат блескав живот.“ Пауло Коелјо

„Робин Шарма има ретка дарба да пишува книги што на луѓето навистина им го менуваат животот“. Ричард Карлсон