Пакет: Годишен недатумиран планер + Добри вибрации, добар живот

Пакет: Годишен недатумиран планер + Добри вибрации, добар живот

Цена
ден 1,100.00
Цена со попуст
ден 1,100.00
Цена
ден 1,390.00
Распродадено
Unit price
per 

Добри вибрации, добар живот

Љубовта кон себе е баласирање меѓу прифаќањето на себеси онакви какви што сте, иако знаете дека заслужувате подобро, и работењето да го постигнете тоа.

Како да научите вистински да се сакате? Како да ги претворите негативните емоции во позитивни? Дали трајната среќа е илузија? „Добри вибрации, добар живот“ ќе ви ги одговори сите прашања.

Придружете се на револуцијата што ја покрена неверојатниот Векс Кинг откривајќи ги инспиративните пораки и универзалната мудрост што ќе ви помогнат да изградите прекрасна врска со себеси. Најдолгата врска што ја имате во животот е токму таа, па внимателно градете ја.

Надминувајќи ги животните препреки и пишувајќи за нив со мудроста од личното искуство, Векс Кинг стана извор на надеж за илјадници луѓе, а ќе ви помогне и вам:

  • да се грижите за себе, да ја надминете негативната енергија и благосостојбата да ви стане приоритет

да си ги промените верувањата, со што животот ќе ви отвори многу нови можности

  • да го победите стравот и да бидете во согласност со универзумот
  • да ја најдете својата повисока цел и да станете патоказ за другите.

Ако го промените начинот на кој мислите, зборувате и дејствувате, ќе почнете да го менувате светот. Зашто зборовите можат да повредат, но можат и да излечат. Векс Кинг ги користи за да го разубави животот на многумина, па зошто да не го правите тоа и вие?

„Совршен водич за сите кои трагаат по излез од темнината и кои сакаат да живеат прекрасен и исполнет живот.“

Луис Хаус, најпродаван автор на „Њујорк тајмс“

 

Годишен недатумиран планер 

Планер кој ќе те води низ еден мал дел од твојот живот, роковник кој ќе биде твојот личен асистент до позитивната промена, мотиватор и ризница на твоите планови кон нивната реализација.