Пакет бр. 6

Пакет бр. 6

Цена
ден 950.00
Цена со попуст
ден 950.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Време е за „Дај си петка!“, време е да си ги пружите уважувањето и поддршката што ги заслужувате.

Никој нема да може да ве сопре.

1. Дај си петка
2. Егото е непријател

Многумина од нас инсистираат дека главната пречка за целосен, успешен живот е надворешниот свет. Всушност, нашиот најчест непријател се крие токму во нас: нашето его.