Пакет бр. 5

Пакет бр. 5

Цена
ден 860.00
Цена со попуст
ден 860.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

ПРЕСТАНИ ДА ИМ УГОДУВАШ НА ДРУГИТЕ!
Научи како да поставиш граници
и како слободно да кажеш НЕ – без чувство на вина!
Не дозволувај луѓето да те земат здраво за готово, преземи контрола над
својот живот така што ќе речеш НЕ без чувство на вина!
1. “Како помалку да се мисли”
2. “Речи не без чувство на вина”