Пакет бр. 1

Пакет бр. 1

Цена
ден 1,420.00
Цена со попуст
ден 1,420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Го креиравме овој пакет од книги кои целосно ќе ви го сменат животот и начинот на размислување.

Во „морето“ на модерни самопомагачки книги, мора да признаеме дека дел од нив се издвојуваат по идејата и начинот на којшто се напишани.

1. "Добри вибрации, добар живот"

2. "Храброста да се биде свој"

3. "Клубот 5 наутро"

Можеби имате одбивност кон овој тип на книги, но бидете сигурни дека следните три го заслужуваат вашето време и внимание и имаат потенцијал целосно ќе ви го сменат животот и начинот на размислување.

Дадете им шанса, нема да се покаете!