Отчукувања

Отчукувања

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Добрата страна?!
 Добра е и има нов мобилен, па конечно може да зборува со сите преку HeartBits. 17:05 Лошата страна?! Не се сеќава на трите дена што и претходат на несреќата. Што ли се случило за време на тие денови? Кој ли е тој Феникс кој не престанува да и пишува пораки? И зошто секогаш кога Елија ќе помисли на она што можела да го заборави... чувствува дека и недостига воздух. 17:06