Ослободени

Ослободени

Цена
ден 780.00
Цена со попуст
ден 780.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Е. Л. ЏЕЈМС СЕ НАВРАЌА НА СВЕТОТ НА „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ“, ОВОЈ ПАТ СО ПОДЛАБОК И ПОМРАЧЕН УВИД ВО ЉУБОВНАТА ПРИКАЗНА ШТО ВООДУШЕВИ МИЛИОНИ ЧИТАТЕЛИ ШИРУМ СВЕТОТ.
 
Срдечно сте поканети на свадбата на деценијата, каде
Кристијан Греј ќе се жени со Анастасија Стил. Но, дали тој
е скроен за брак? Татко му не е сосема сигурен, брат му сака
да организира луда ергенска забава, а неговата свршеница
одбива да вети дека ќе му се покорува...
Секој брак си носи свои предизвици. Страста еден за друг
гори пожешко и подлабоко од кога било, но пркосниот дух
на Ана продолжува да ги буди најмрачните стравови на
Кристијан и ја става на тест неговата потреба за контрола.
Кога двајцата ќе се најдат загрозени од стари ривалства и
гнев, една погрешна проценка се заканува да ги распарчи.
Може ли Кристијан да ги надмине кошмарите од детството,
и маките од младоста и да се спаси? И, дали ќе може да најде
прошка и да ја прифати безусловната љубов на Ана откако ќе
ја открие вистината за своето потекло?
Може ли Кристијан конечно да се ослободи?