Оправдана љубов

Оправдана љубов

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

1850 година, времето на Златната грозница во кое мажите ја продаваат душата за грст злато, а жените телото, за една ноќ под покрив или за оброк. А, може ли да се сака и кога срцето е преполно со рани? Колку простување може да има во една искрена, чиста љубов? За Мајкл Осија, скромен и чесен човек, Анџела значи се. Ден по ден, тој го топи мразот од нејзиното срце, но зимата во нејзината душа не попушта лесно...