Од името на семејството

Од името на семејството

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа книга одразува турбулентен историски момент и ги остава настрана митовите за да го оживее семејството Борџија: комплицирано, сурово, страсно и величествено. Пред нас е возбудливо патување низ последните години на династијата Борџија, и тоа во друштво на младиот дипломат Николо Макијавели.