Нели е прекрасна

Нели е прекрасна

Цена
ден 330.00
Цена со попуст
ден 330.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Шарлота Абот излегувала речиси со сите пожелни момци во Батлер, освен со еден што упорно го одбива.

Тајлер Весткот е сигурен дека Чарли е вистинската жена за него и ќе направи се за да ја освои. И се придружува на нејзината група за трчање и ја повикува на маратонски предизвик, а сите знаат дека таа никогаш не одбива предизвик. Тајлер знае дека зад тешкиот нарав и ароганцијата на Чарли се крие мила и нежна жена, што тој сака да ја запознае подобро.

Кога Чарли ќе се повреди при трчање по планината, Тајлер е подготвен на се за да и докаже дека тие двајцата се совршена двојка...