Некој друг живот

Некој друг живот

Цена
ден 390.00
Цена со попуст
ден 390.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Близначките Ирене и Марта ван дер Линден безгрижно ги минуваат детството и младоста во живописното гратче Харлем, на досег на Амстердам. По изгледот речиси идентични, по карактерот непомирливо различни, нераскинливо се поврзани една со друга.

Но, нивниот татко, ценет доктор, чува тајна која може да ја уништи семејната среќа... Сето ова еден ден ќе биде минато.