Мудар родител - среќно дете

Мудар родител - среќно дете

Цена
ден 600.00
Цена со попуст
ден 600.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„По дваесет години како семеен психолог, знам дека никој не е роден како добар родител. Но, исто така, знам дека речиси секој може да стане добар родител – и дека секој може да се подобри. Улогата на родител ќе биде најважната улога што некогаш ќе ја имате во вашиот живот. Таа ќе бара мудрост, знаење, многу храброст и уште повеќе самоосознавање. На моменти, ќе бара повеќе отколку што сте очекувале, но убавината на сето тоа се состои во следново:

Ако станете подобар родител, тогаш ќе станете и подобра личност.

Со други зборови, напорната работа се исплати многу.“

Х. М.