Мојата прва енциклопедија

Мојата прва енциклопедија

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин истата ја прават поприфатлива и попривлечна и за помали деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор треба да го извадат од текстот што е прикажан.