Мојата голема книга со најубавите бајки

Мојата голема книга со најубавите бајки

Цена
ден 263.00
Цена со попуст
ден 263.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа џиновска книга претставува прекрасна збирка од класични приказни за децата што ги имаат совладано основите на читањето. Секоја бајка содржи по неколку зборови кои ќе го збогатат речникот на Вашето дете, а во Збирката се наоѓаат следниве наслови: Пепелашка, Грдото патче, Јовче и волшебниот грав, Малечката сирена, Снежана и седумте џуџиња, Заспаната убавица и Црвенкапа.