Методот на Вим Хоф

Методот на Вим Хоф

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Вим Хоф, познат и како ЛЕДЕНИОТ ЧОВЕК, држи повеќе светски рекорди во подвизи за издржливост и изложеност на студено, а неговата мисија е да го промени начинот на кој живееме, потсетувајќи нè на нашата вистинска моќ и суштина. Придобивките на методот на Вим Хоф, што сега го применуваат милиони луѓе, ја потврдија осум универзитети и истражувачки студии, а оваа книга ќе ве запознае со техниката што можат сите да ја користат – млади и стари, болни и здрави – за да го зголемат капацитетот на енергијата, виталноста и среќата.

На единствен и соодветен начин, Вим ги сподели својот метод и приказната која вклучува:
ДИШЕЊЕ Уникатни вежби кои го менуваат хемискиот состав на телото, ве полнат со енергија и ви го фокусираат умот.
СТУД Сигурни и контролирани вежби за изложување на ладно. Тие го засилуваат циркулирањето на крвта и ја будат неискористената енергија на вашето тело.
СОСТОЈБА НА УМОТ Подобрете ја силата на волјата, внатрешната кохезија, чувствителната свесност и вродената радост.
НАУКА Како овие истражувања го редефинираа она што медицината го смета за возможно.
ЗДРАВЈЕ Сведоштва од луѓе на кои методот им помогна да ги победат тешкотиите со здравјето и хроничните болести.
ИЗДРЖЛИВОСТ Забрзајте го времето на закрепнување, направете го вашиот ум посилен и уште многу други работи.