Менаџмент

Менаџмент

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Моќта на секоја организација е одредена пред сè од способноста на нејзините менаџери. Сакате да бидете незаменливи во вашата компанија? Едноставно – подобрете ги своите менаџерски вештини.

Во овој корисен мал прирачник експертот за личен развој Брајан Трејси ви го открива лесниот пат до:

• продуктивно доделување задолженија
• отстранување на дразбите што го одвлекуваат вниманието и насочување кон високоисплатливи активности
• дефинирање полиња за клучни резултати
• ефикасно вработување и отпуштање
• создавање врвен тим на посветени работници
•одржување конструктивни состаноци
• поттикнување на тимскиот дух
• јасно комуницирање
• давање личен пример
• брзо носење добри одлуки, и уште многу други нешта.

Направете ја оваа книга свој личен водич на патот кон успехот! Нејзините испробани техники ќе ви покажат како да го извлечете најдоброто од своите вработени – и да достигнете нови височини во сопствената кариера.