Маркетинг

Маркетинг

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Успехот на твојот бизнис зависи од успехот на твоите маркетиншки активности. Ако можеш да откриеш што бараат што им е потребно и што можат да си дозволат купувачите – и ако можеш да им го дадеш тоа – ќе постигнеш одлични резултати.

Овој незаменлив прирачник содржи 21 моќни маркетиншки идеи што се брзо и лесно применливи. Преку мудроста на Брајан Трејси ќе откриете како:

  •  Да создадете своја база на купувачи
  •  Да се одвоите од конкуренцијата
  •  Да одговорите на трите клучни прашања за новата понуда
  •  Да ги подобрите пазарното истражување и целните групи, за да носите подобри одлуки
  •  Да ги исполните основните емоционални потреби на купувачите
  •  Да ја оформите вистинската цена за својата понуда
  •  Целосно да се насочите кон купувачите
  •  Најдобро да ги искористите каналите за дистрибуција

 Спакувана со практични стратегии, оваа мала книга покажува како да се доминира на пазарот, на голема врата.