Малечката Кираз

Малечката Кираз

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кираз, е една млада девојка, која не го сакаше начинот на живот што го водеше нејзиното семејство и чии очи беа вперени високо нагоре. Таа е во постојан социјален, културен и душевен конфликт со нејзината околина. Уште од детството, цело време сонува да се качи на повисока класа во општеството. Како да не е тоа доволно, таа се наоѓа во една ненаситна љубовна авантура, испреплетена со возбуда, радост, лага и страв…

Драги млади, дали би сакале да ја придружувате Кираз, заробена во своите страсти, како испробува интересни начини на живот во различни сегменти на општеството, набљудува разноразни типови на луѓе, накратко се обидува да се ослободи и со ширум раширени крила да полета во височините?