Лицето ги открива болестите

Лицето ги открива болестите

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ако сакаме да дознаеме каква е здравствената состојба на еден човек, искусниот поглед може да открие повеќе отколку продолжителна дијагностика со апаратура. Секој од нас е во состојба да усвои и развие сличен „дијагностички поглед“.Со помош на овој прирачник ќе научите да ги читате, по очите, кожата, челото, усните, ушите, забите и јазикот, состојбата на внатрешните органи и општата состојба на соговорниот.