Кој тропа на прозорецот

Кој тропа на прозорецот

Цена
ден 480.00
Цена со попуст
ден 480.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кал е сосема свесен дека влегувањето на една тинејџерка во неговото возило и не е многу умно ама, пак, каква неволја би можело да предизвика тоа? Наредното утро открива дека од добар самарјанин се претворил во осомничен за убиство. Тој ненадејно и неочекувано влетува во средината на смртоносна сложувалка која како мрежа се раширила низ малиот град Грифон.