Комуникацијата како пат до успехот

Комуникацијата како пат до успехот

Цена
ден 320.00
Цена со попуст
ден 320.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа книга ќе ве научи како да ги привлечете луѓето да ве слушаат со интерес, ќе ви покаже колку е важно вистински да слушате и да го користите чуеното во своја полза. Ќе ви помогне да совладате неколку најважни вештини во денешниот конкурентен свет – умешноста да зборувате пред публика, умешноста да водите спор и да излезете победник од него. Научете да комуницирате на нов начин, да ги придобивате луѓето на своја страна и да постигнувате успеси!

Без разлика дали продавате производи, услуги или идеи, деталните објаснувања и вежбите во оваа книга ќе ве научат како да ја зголемите својата моќ на убедување. Конкретно, книгата ви открива:

• Едноставен процес за постигнување супериорна комуникација
и влијание.
• 10 најчести грешки во деловната комуникација.
• 19 вежби за кратка и лесно разбирлива презентација.
• Ментални активатори и како да ги користите.
• Како да ги претворите заинтересираните во лојални клиенти.
• 12 докажани чекори за да станете убедливи и да се издвоите
од просечните.
• И многу повеќе.

Сето ова базирано врз принципите за успех поставени од Дејл Карнеги, надградени од неговите следбеници и применети од милиони луѓе што живеат според нив!