Како стекнав трајно здравје

Како стекнав трајно здравје

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Иако работи како сценаристка, музичарка и професорка, оваа книга ја посветува на здравјето отворено раскажувајќи како таа го победи ракот. Тргнувајќи од своето секојдневие, со своите совети и охрабрувања, таа успеа да го смени и секојдневието на многумина. Промените што се случуваат внатре се видливи и надвор. Запознавајќи ја и слушајќи ѝ го гласот, ќе се инспирираме да се избориме за себе враќајќи им се на корените.