Како да го добиете тоа што го сакате

Како да го добиете тоа што го сакате

Цена
ден 280.00
Цена со попуст
ден 280.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Продолжение на најпопуларната книга на Џозеф Марфи Моќта на потсвеста.

В раце држите уште еден подарок од д-р Џозеф Марфи за вас, за подобар и посреќен живот, за напредок во секој поглед. Во секое од тринаесетте поглавја големиот американски духовник се осврнува на некој од општочовечките проблеми.

Го објаснува и дава корисни упатства како да го решите вашиот проблем.

ЉУБОВТА Е СЛОБОДА - само кога искрено сакате, имате вистинско чувство на слобода.
МЕНТАЛНИ ОТРОВИ И ПРОТИВОТРОВИ - менталните отрови се негативните мисли што дејствуваат во вашата потсвест.
СМЕНЕТЕ ГО ЧУВСТВОТО ЗА СВОЕТО „ЈАС“ - сфатете дека вашето „ЈАС“ е божествено, засакајте го и ќе ви следуваат сите можни добра.
ОСТАНЕТЕ ЗАСЕКОГАШ МЛАДИ - пред сè, важно е духот да ви биде млад.
КАКО ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИТЕ - ваше право е да бидете богати.
ИСЦЕЛУВАЧКАТА МОЌ НА ЉУБОВТА - од човекот што љуби бегаат болестите и несреќите.

Зошто ми се случува тоа? - сигурно сте се прашувале - еве ви го одговорот!