Илустриран речник на англиски јазик за деца

Илустриран речник на англиски јазик за деца

Цена
ден 1,050.00
Цена со попуст
ден 1,050.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Сликовит речник за деца, кој содржи повеќе од 2100 зборови и повеќе од 4000 примери со реченици, претставени на начин, кој на детето му е лесен за читање и за разбирање. Книгата е богата со илустрации, кои го надополнуваат и визуелно го објаснуваат секој израз.