Засекогаш, Лара Џин

Засекогаш, Лара Џин

Цена
ден 390.00
Цена со попуст
ден 390.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кога срцето и умот ти војуваат, кого треба да послушаш?

Лара Џин ја живее најдобрата година од својот живот. Вљубена е до уши во своето момче, Питер. Татко ѝ конечно ќе се ожени со нивната сосетка, г-ца Ротчајлд, а сестра ѝ Марго ќе се врати дома за летниот распуст и за венчавката. Но, нешто ќе се промени.
Додека Лара Џин се забавува и ужива во планирањето на свадбата на татко ѝ, не може да ги игнорира големите животни промени што мора да ги направи. А најважно од сè, каде ќе оди на факултет и што ќе значи тоа за нејзината врска со Питер?

Сега Лара Џин е таа која ќе матурира и ќе оди на факултет, ќе го остави своето семејство зад себе, а можеби и своето момче.