Заговорот Моцарт

Заговорот Моцарт

Цена
ден 520.00
Цена со попуст
ден 520.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Според официјалните извори, Оливер погинал во трагична несреќа. Меѓутоа фактите не се совпаѓаат и поранешниот САС-ов оперативец го наведуваат на неочекувана трага од минатото – Моцартовата мистериозна смрт.

Истражувајќи понатаму, открива дека славниот композитор, инаку истакнат масон, го убила таинствена група која се отцепила од тој култ. Единствените траги се наоѓаат во прастарото писмо, за кое се верува дека го напишал самиот композитор.