Животот е убав ако се знае да се живее

Животот е убав ако се знае да се живее

Цена
ден 900.00
Цена со попуст
ден 900.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Постојат три вида книги:

книги за забава,

книги за учење и

книги за лична промена.

 

Читајќи ја оваа книга, ќе дознаете на кој вид таа припаѓа.

Животот е убав ако се знае како да се живее“ е дело

кое говори за човечките и животните судбини

кои, како што ќе се уверите, можат да се

менуваат без ограничувања, но само ако се знае

како да се живее животот.

 

Во секоја од петте приказни можете да

препознате дел од себе и од својата душа, за на

крајот да почувствувате како нејзините посебни

делови одново се спојуваат во

една смислена целина.