Животот е краток, направете го величенствен

Животот е краток, направете го величенствен

Цена
ден 320.00
Цена со попуст
ден 320.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Вие имате моќ да го збогатите својот живот, моќ да ги надминете неволјите и да постигнете среќа, хармонија, здравје и просперитет.

Оваа книга ги содржи принципите што ги постави Дејл Карнеги и што ги применија милиони луѓе за да научат како да го усогласат својот пристап кон различни ситуации со кои се соочуваат. Ќе научите како да ги откриете своите силни и слаби страни, како да ги подобрите своите предности и да ги надминете слабостите.

Ќе ви помогне да разберете како моментално се справувате со животните перипетии, и што треба да подобрите за да ги остварите своите потреби. Клучните идеи за збогатување на животот што ќе ги добиете од оваа книга се:

• Како да ги урамнотежите клучните фази во животот: личниот, професионалниот и социјалниот.
• Како да ги намалите стресот и загриженоста.
• Како најефикасно да комуницирате со другите.
• Како да станете харизматична личност.
• Како да се справите со комплицирани, тешки луѓе.
• Како да ги контролирате своите емоции.

Советите презентирани во оваа книга ќе ви го збогатат животот. Тие не се теоретски или филозофски проповеди, туку произлегуваат од искуството на луѓе како вас, кои ги примениле за да ги променат своите животи од просечно постоење до задоволувачко, значајно и возбудливо патување.