Еден супер трактор

Еден супер трактор

Цена
ден 100.00
Цена со попуст
ден 100.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Нова серија со нови транспортни сликовници. Со многу животни , живи бои, на цврст картон раскажани се три нови приказни и тоа: Дојди, вози се со мене, Доаѓаат пожарникарите и Еден супер трактор.