Другиот брег на Босфор

Другиот брег на Босфор

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Лејла е млада сопруга на секретарот на султанот Мехмед VI. Нејзината свекрва ја принудува да ги почитува традиционалните обичаи, но кога во нивната куќа се вселува еден француски офицер со своето семејство, животот уреден според строгите правила се крши на ситни парчиња...