Долга летна ноќ

Долга летна ноќ

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

И, навистина, ништо друго не беше важно. Минатото беше вовед, а иднината неиспишана. Не можеа да бараат повеќе од тоа.
Комо, Италија
Во текот на жешкото лето, напнато пријателство набрзо прераснува во силна привлечност, а потоа и во жешка пламена страст. Но, Сем и Ческа не можат вечно да се кријат од реалноста... Додека нивните различни светови се судираат, тие се соочуваат со изборот – дали нивната љубов е само летна романса или би можела да преживее и најстудена зима?