Дневник на прочитани книги

Дневник на прочитани книги

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
ден 350.00
Распродадено
Unit price
per 

Овој нотес претставува твој мал личен дневник на книгите што ги читаш и веќе ги имаш прочитано.

Во него можеш да ги прибележиш најважните делови од книгата, твоите омилени ликови или сцени, убавите мисли и некои убави реченици, па дури и твоите размислувања додека ја читаше книгата.

Ваквите прибелешки ќе ти бидат корисни кога ќе сакаш да се присетиш на некои од твоите омилени книги или на твоите доживувања додека ги читаше.