Детето од Тоскана

Детето од Тоскана

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Во 1944 год. британскиот пилот Ленгли катапултира од авион во пламен, спуштајќи се во полињата на Тоскана, окупирана од Германците. Сериозно повреден се засолнува во урнатините на еден манастир и во нежната прегратка на убавата Софија Бартоли. Но, непростливо предавство ја уништува нивната љубов. Речиси триесет години подоцна ќерката на Ленгли, се враќа во својот дом за да го организира погребот на татка си, и меѓу неговите лични работи пронаоѓа писмо со сосем неочекувана содржина адресирано до Софија. Додека се обидува да ги зацели сопствените рани поаѓа на патување во Тоскана за да ја открие вистината за своето семејство. Меѓутоа, наскоро ќе сфати дека некои луѓе ќе сакаат минатото да остане минато: иако нејзиниот живот е во опасност, таа оди предалеку за да може да се откаже. Љубовта и предавството не може да се сокријат засекогаш!!!