Девојката што ја остави зад себе

Девојката што ја остави зад себе

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Франција во 1916 година….Софи мора да се грижи за безбедноста на својата фамилија додека нејзиниот љубен сопруг Едуард се бори на фронтот. Нејзе ѝ е наредено да ги служи германските офицери што го посетуваат нејзиниот хотел секоја вечер. Од нивното присуство нејзиниот дом е исполнет со жестока тензија.

Од моментот кога новодојдениот командант го здогледува портретот на Софи, насликан од Едуард, се раѓа страшна опсесија, која ќе ја натера Софи да донесе мрачна и тешка одлука.
Речиси еден век подоцна, портретот на Софи е закачен во домот на Лив Халстон, подарок од нејзиниот сопруг пред да почине. Ненадејна случка ги открива вистинската вредност на сликата и нејзината бурна историја. Историјата што ќе биде откриена уште еднаш ќе го преврти наопаку животот на Лив.

Приказна за две млади жени што живеат во различно време, решени да се борат за она што го сакаат најмногу на светот по секоја цена.
Храброста и страста на двете главни хероини ќе ви го одземе здивот во оваа несекојдневна љубoвна приказна.

„Прекрасно, вчудовидувачко, емотивно!“ Паблишерс Викли ќе речат за новата книга на Џоџо Мојес.