Далеку од вистината

Далеку од вистината

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Откако екранот на еден подвижен театар ќе падне и ќе усмрти четворица луѓе, ќерката на една од жртвите ќе го повика приватниот детектив Кал Вивер да погледне во неодамнешната провала во куќата на нејзиниот татко. Кал открива скриена подрумска соба во која се случувале немили нешта и недостасуваат ДВД-а. Но, неговата истрага наскоро станува уште покомплицирана кога сфаќа дека можеби ДВД-ата не се тоа што го интересирало крадецот...