Господар на сенките

Господар на сенките

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Постои место на кое светот на светлината се сретнува со светот на темнината. Тука се случува сѐ: во земјата на сенките, каде сѐ е непостојано, конфузно , несигурно.

Тој е чувар поставен да ја брани таа граница. Затоа што понекогаш нешто успева да се протне... Неговата задача е да го врати назад. Поминаа пет века откако папата Лав X ја издал таинствената порака по која Вечниот град не смее никогаш, никогаш, никогаш да остане во темнина. Маркус, последниот исповедник, го изгубил своето највредно оружје: сеќавањето. Само Сандра Вега може да му помогне. Единствено таа ја знае неговата тајна...