Вселена: мојата џиновска книга со основни факти за нашиот универзум

Вселена: мојата џиновска книга со основни факти за нашиот универзум

Цена
ден 1,090.00
Цена со попуст
ден 1,090.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Што се содржи вселената?Универзумот е многу повеќе од ѕвезди,планети и сателити.Некој од тие нешта имаат многу важно влијание врз вселената и на животот на нашата планета!Други,пак,се фасцинантни сами по себе. Доколку сакаш да си го збогатиш знаењето за вселената и да дознаеш некои факти што не се толку познати,а се клучни,тогаш оваа книга е за тебе!