Време е повторно да ги запалиме ѕвездите

Време е повторно да ги запалиме ѕвездите

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Има ѕвезди и на друго место освен на небото.

Притеснета од долговите и тинејџерските проблеми на своите ќерки, 37-годишната Ана носи брза и луда одлука – да заминат на патување во Скандинавија за да ја видат поларната светлина. По несреќниот развод, затворена во кругот на рутината, Ана сфаќа дека животот ѝ одминува исто толку брзо колку и на нејзините ќерки. 17-годишната Клое живее во соништа за иднината и постојано е во потрага по љубовта на својот живот. 12-годишната Лили, пак, е девојче кое повеќе сака да се дружи со својот глушец. Сите три се совршена комбинација. Читајќи ги нивните записи, влегуваме во внатрешниот свет на три жени, три различни гласови.

Ќе успее ли тоа патување да им го промени животот и да ја стопи далечината меѓу нив? Зашто дури и на растојание од 17.000 километри, може да се биде заедно. Само треба да се знае како.

Моментално најпознатата француска романсиерка блеснува со забавен и длабоко искрен роман за тоа како да се сакаш себеси, другите и целиот свет. „Приказна полна со емоции, хумор и нежност. Полна со живост.“

Фем актуел