Во шумата

Во шумата

Цена
ден 380.00
Цена со попуст
ден 380.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

“ВО ШУМАТА” е лична, многу интимна приказна за сопственото искуство од моментот на дијагнозата до излекувањето, приказна за внатрешната промена и патот кој сам по себе станал цел. Ова е приказна над која ќе плачете и ќе се смеете, приказна што ќе ви го збогати животот, што ќе Ве инспирира и ќе Ве облагороди. Книга што се чита во еден здив.