Без засолниште

Без засолниште

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
ден 490.00
Распродадено
Unit price
per 

Роман што ги преплетува минатотo и сегашноста, за да се увиди отпорноста и сочувството на луѓето во времиња на големи промени...