Антиканцер: Нов начин на живот

Антиканцер: Нов начин на живот

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Антиканцер е мешавина на трогателна автобиографска проза на рационалист што мора да се соочи со можноста од блиска смрт, сериозен научен труд на одговорен невролог чиј предмет на интерес станал неговиот сопствен мозок, лирски нежна исповед на еден сосема обичен човек соочен со ирационалноста на сопствената судбина. Една од оние ретки книги во кои би можеле да најдете нешто многу

повеќе од она што го очекувате и кои, сосема тивко и незабележливо,

можат да ви го променат односот кон светот.