Ако ја познаваше сестра ми

Ако ја познаваше сестра ми

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

  1. И сега таа ме пронајде повторно…

Ајрини Харингтон како дете била дадена од страна на нејзините родители на возраст од три години. Иако таа го помина целиот свој живот убедувајќи се дека родителите не ѝ се потребни, длабоко во себеси Ајрини се обидува да разбере зошто нејзините родители се посветиле на чувањето на нејзината постара сестра Ел.

Кога Ајрини дознава дека нивната мајка починала, таа се согласува да се врати во семејниот дом. Преплашена од психичката состојба на сестра ѝ, Ајрини се обидува да се заштити, но свесна е дека е вовлечена во отровната мрежа која е исплетена околу нејзиното семејство… и наскоро сфаќа дека минатото е многу покомплицирано отколку што може да си замисли. Нејзината иднина се потпира на откривање на ужасната вистина за тоа зошто навистина била дадена пред многу години.

АКО ЈА ПОЗНАВАШЕ СЕСТРА МИ е психолошки роман полн со неизвесности…