Азнадар

Азнадар

Цена
ден 189.00
Цена со попуст
ден 189.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Самоспознавањето е сила која преобразува, се што бараме, се што сакаме, се што мислиме дека го има некаде надвор, се се наоѓа вон ас. Се што говориме или упатуваме некому се однесува само на нас. Аворката со една интересна порака до сите: Ти никогаш не можеш да излачиш толку отрови колку што јас можам од нив да направам лекови.