Агата Одли. Убиство во музеј - 2

Агата Одли. Убиство во музеј - 2

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Агата Одли

Нема за мене случај чуден...


Агата Одлоу тукушто наиде на нејзиниот следен голем случај... убиство во Британскиот музеј.

Но, како што Агата почнува со копање под површината, така кај неа се јавува сомнеж дека се подготвува поширок заговор во подрачјето под Лондон – заговор во кој се вклучени една напуштена метро-станица, голем огномет и пет илјади тони златни прачки.

За среќа, Агата ги следи трагите...


ВТОРА КНИГА ВО ОВАА НОВА ВОЗБУДЛИВА СУПЕРДЕТЕКТИВСКА ЕДИЦИЈА!