Агата Одли. Сребрената змија - 3

Агата Одли. Сребрената змија - 3

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Агата Одли

Нема за мене случај чуден...

Агата Одлоу е повторно во авантура со решавање на уште еден случај!

Кога еден асистент во Националната галерија исчезнува, Агата започнува истрага и притоа открива многу поголем заговор одошто може да се замисли.

Придружете се во истрагата додека Агата се движи низ Лондон и оди директно во центарот на мистеријата...