Ти можеш сè

Ти можеш сè

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Во каква ситуација и да се наоѓате, секогаш гледајте нагоре. Не плашете се дека целите превисоко. Можете ли да ги достигнете ѕвездите? Оваа книга го има одговорот: „Вие можете, но вистинското прашање е дали сакате?“ Слоганот кој ќе ве инспирира е „Јас можам и сакам!“ Имате навика да се повлекувате од страв пред нештата кои немаат моќ над вас, освен онаа моќ која им ја дава вашата имагинација. Кој би ве поддржал додека поразот е на вашето лице? Секој кој е подготвен за пораз е веќе половина поразен уште пред да започне. Запомнете: ништо не е невозможно за оној што силно посакува. Вие сте родени за победа. Зборувајте за среќа, гледајте ја среќата, живејте ја среќата, создајте навика за среќа!